ceafa porc 200g
20 LeiCotlet de porc tras la tigaie cu sos de lamaie. Va recomandam sa il serviti cu o garnitura de risotto cu fructe de mare si un pahar de vin rose.
0 LeiCotlet de porc tras in tigaie intr-un sos de masline, salvie si rozmarin, flambat cu vin alb. Va recomandam sa il serviti cu o garnitura de fasole verde cu usturoi si un pahar de vin rosu.
25 LeiCotlet de porc tras la tigaie cu sos de mustar, praz si boabe de piper. Va recomandam sa il serviti cu o garnitura de ciuperci cu usturoi si un pahar de vin rosu.
28 Leipentru produsul luat la pachet
2 Leila prosusul luat la pachet
1 Lei13 Lei
10 Lei
15 Lei
5 Lei
Sos rosii cu oregano si busuioc, mozzarella, ciuperci, sunca
30 LeiSos rosii cu oregano si busuioc, mozzarella, ciuperci, sunca, masline
30 LeiSos rosii cu oregano si busuioc, mozzarella, sunca, salam, carnaciori, bacon
33 LeiSos rosii picant, mozzarella, salam picant, ceapa
32 LeiSos rosii cu oregano si busuioc, mozzarella, fructe de mare, o jumatate de lamaie
30 LeiSos rosii cu oregano si busuioc, mozzarella
24 LeiSos rosii cu oregano si busuioc, mozzarella, carnaciori picanti, ardei gras
32 LeiSos rosii, mozzarella, piept de pui, ciuperci
30 LeiSos rosii cu oregano si busuioc, mozzarella, sunca
28 LeiSos rosii cu oregano si busuioc, mozzarella, sunca, ciuperci
29 LeiGran cucina, mozzarella, brie, gorgonzola, parmezan
35 LeiSos rosii cu oregano si busuioc, mozzarella, ciuperci, sunca, salam, masline
33 LeiSos rosii cu oregano si busuioc, mozzarella, bacon, ceapa
30 LeiSos rosii cu oregano si busuioc, mozzarella, somon, capere, o jumatate de lamaie
30 LeiSos rosii cu oregano si busuioc, mozzarella, ceapa, capere, ton
32 LeiSos rosii cu oregano si busuioc, gouda/mozzarella, ciuperci, rosii, ardei, masline, ceapa
28 LeiSos rosii cu oregano si busuioc, mozzarella, ciuperci, sunca, salam, ardei, masline, porumb
35 LeiTranse de muschi de porc, invelite cu cate o felie de prosciuto, boconcini si o frunza de salvie. Va recomandam sa o serviti cu o garnitura de fasole verde cu usturoi si un pahar de vin alb.
28 Lei22 Lei
Trei bucati din cele mai reusite exemplare de ciuperci gratinate cu mozarella despartite de un pat de salata de alte trei umplute cu unt si patrunjel
15 LeiCiuperci, piept de pui ,invelite -o foaie de clatita mare si gratinate la cuptorul cu lemne
20 LeiCalamari taiati inele si tavaliti intr-un aluat pe baza de bere, serviti cu o jumatate de lamaie. Insotesc si incurajeaza spiritul de cursa lunga.
30 Lei25 Lei
Mix de salata, castraveti, rosii, ardei gras, ceapa, branza telemea, sunca, ou
22 LeiMix de salata, crutoane, ciuperci, dressing, parmezan, anchois, capere
25 LeiMix de salata, crutoane, ciuperci, dressing, parmezan, piept de pui, capere
23 LeiMix de salata, fructe de mare
27 LeiMix de salata, ton, porumb, masline, ceapa rosie, lamaie
25 LeiMix de salata, ceapa rosie, masline verzi, somon fume, dressing
25 LeiMix de salata, rosii, ardei gras, castraveti, ceapa rosie, branza tip feta, masline
20 LeiMix de muraturi asortate
10 LeiMix de salata, rosii, castraveti, ardei gras, ceapa rosie
12 LeiPenne, smantana, gorgonzola, mozzarella, parmezan, brie. Gratinate la cuptorul cu lemne. Va recomandam sa le serviti insotite de un pahar de vin alb.
30 LeiPenne, sos de rosii, usturoi, peperoncino, patrunjel, parmezan. Va recomandam sa le serviti insotite de un pahar de vin alb.
20 LeiPenne, ceapa, bacon, sos de rosii, vin alb, mozarella. Gratinate la cuptorul cu lemne. Va recomandam sa le serviti insotite de un pahar de vin alb.
25 LeiPenne, pui, ciuperci, bacon, sos rose, usturoi, oregano, busuioc, mozzarella. Gratinate la cuptorul cu lemne. Va recomandam sa le serviti insotite de un pahar de vin alb.
30 LeiSpaghetti, fructe de mare, usturoi, patrunjel, vin. Va recomandam sa le serviti insotite de un pahar de vin alb.
30 LeiSpaghetii, cubulete de rosii, busuioc. Produs de post. Va recomandam sa le serviti insotite de un pahar de vin rose.
19 LeiSpaghetti, sos bolognesc (carne de vita, ceapa, morcov, telina, vin rosu, usturoi, suc rosii, piper, busuioc, oregano, sare), parmezan. Va recomandam sa le serviti insotite de un pahar de vin rosu.
27 LeiSpaghetti, bacon, ulei de masline, smantana, parmezan. Va recomandam sa le serviti insotite de un pahar de vin alb.
27 LeiTagliatelle, pui, smantana vegetala. Va recomandam sa le serviti insotite de un pahar de vin alb.
28 LeiTagliatelle, somon fume, smantana vegetala. Va recomandam sa le serviti insotite de un pahar de vin alb.
30 LeiTagliatelle, legume trase la tigaie, busuioc, usturoi. Produs de post. Va recomandam sa le serviti insotite de un pahar de vin alb.
23 LeiLegume, bors perisoare din carne tocata ( 60 gr)
14 LeiSmantana si ardei iute incluse.
20 Lei14 Lei
10 Lei
15 Lei
0 Lei
8 Lei
10 Lei
10 Lei
10 Lei
14 Lei
10 Lei
10 Lei
15 Lei
La preparatele la pachet se adauga ambalaj 2 lei
2 LeiPiept de pui cu diverse legume
25 LeiPiept de pui la tigaie in sos de unt cu crengute de rozmarin. Se poate servi acompaniat de o ganitura de ciuperci cu usturoi si un pahar de vin alb.
0 LeiPiept de pui tras la tigaie intr-un sos delicios de smantana si ciuperci. Acompaniat ideal de o garnitura de risotto cu ciuperci si de un pahar de vin alb.
25 Lei20 Lei
Piept de pui tras in sos de lamaie. Mancare usoara, ideala in lupta cu mahmureala. Se potriveste cu risotto cu fructe de mare si un pahar de vin rose.
0 LeiPiept de pui tras la tigaie in sos de mustar, boabe de piper si praz. Va recomandam sa il serviti cu o garnitura de legume la tigaie si un pahar de vin alb.
25 Lei20 Lei
Transe de piept de pui, invelite cu cate o felie de prosciuto, boconcini si o frunza de salvie. Va recomandam sa o serviti cu o garnitura de fasole verde cu usturoi si un pahar de vin alb.
27 Lei22 Lei
Servici de preferinta acompaniati cu un pahar de vin alb sec.
30 LeiSaramura de dorada. Va recomandam sa serviti acompaniat de un pahar de vin alb.
35 LeiVa recomandam sa serviti cu o garnitura de legume la tigaie si un pahar de vin alb.
30 LeiVa recomandam sa serviti cu o garnitura de legume la tigaie si un pahar de vin alb.
23 LeiVa recomandam sa serviti acompaniat de un pahar de vin alb.
28 LeiScalii de muschi de vita trase la tigaie in sos de unt si rozmarin. Se recomanda acompaniat de garnitura de ceapa rosie trasa intr-un sos dulce de balsamic so morcov cu Gran Cucina, precum si de un pahar de vin rosu.
0 LeiTranse de muschi de vita trase la tigaie in sos de mustar cu boabe de piper si praz. Va recomandam sa il serviti acompaniat de ciuperci cu usturoi si de un pahar de vin rosu.
50 Lei45 Lei
Muschi de vita la gratar in sos de ciuperci
50 LeiMuschi de vita la gratar in sos de gorgonzola
55 LeiMuschi de vita la gratar in sos de piper verde
50 LeiTranse de muschi de vita imbracate de o felie de prosciutto crudo, boconcini de mozarella si de o frunza de salvie. Va recomandam sa o serviti cu o garnitura de fasole verde cu usturoi si de un pahar de vin rosu.
55 Lei0 Lei
Muschi de vita tras in tigaie intr-un sos picant (Pimento, sos Worchester, sos de soia, cognac si otet balsamic), se recomanda a fi servita cu o garnitura de risotto cu ciuperci. La cerere se poate face mai mult sau mai putin picanta.
50 LeiDesert racoritor cu fructe de padure si biscuite de ciocolata
14 LeiIMPLETIREA PERFECTA A CIOCOLATEI SI BISCUIT CU VANILIE / DESERT SPUMOS RACORITOR CU FRUCTE DE PADURE SI BISCUITE CU CIOCOLATA
14 Lei12 Lei
DESERT SPUMOS RACORITOR CU LAMAIE SI BEZEA /FARA GLUTEN
15 Lei18 Lei
Desert cremos cu crema de ciocolata si cafea
14 Lei