DESPRE NOI

"La Mosu" este restaurantul din cartierul tau, genul de locanta des intalnita in perioada interbelica, in care poti sa vii sa mananci o mancare buna, sa bei o bere la terasa si sa te simti bine cu prietenii.

Meniul nostru este variat, de la preparate cu specific italian (pizza, antipaste, paste), salate, mancare traditionala pana la preparate rafinate din muschi de vita, peste si fructe de mare cu care speram sa satisfacem cat mai multe dorinte culinare.

Suntem pregatiti si pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra (botezuri, nunti, cununii etc.) cu meniuri variate si servire buna.

Restaurant La Mosu - 1 Restaurant La Mosu - 2 Restaurant La Mosu - 3 Restaurant La Mosu - 4 Restaurant La Mosu - 5 Restaurant La Mosu - 6 Restaurant La Mosu - 7 Restaurant La Mosu - 8 Restaurant La Mosu - PROGRAM DE SARBATORI 24 -26  DEC. 2020 SI 30 DEC-3 IAN 2021 RESTAURANTUL ESTE INCHIS. Va dorim Sarbatori linistite  cu  snatate  si multumire  si  Un AN NOU ..mai bun si cu realizarea  dorintelor .LA MULTI ANI !!    INCHIS
Restaurant "LA MOSU" (langa Stadionul Romprim) - Soseaua Oltenitei 197, Sector 4, Bucuresti